







REGISTER HERE

YOUNG LEADERS PROGRAM: Interact with the Masters

Time: 08:00 EST | 13:00 GMT | 16:00 Saudi Arabia | 20:00 Indonesia, Thailand | 21:00 Singapore, Hong Kong, Malaysia 22:00 Japan, Korea | 24:00 Australia

Session 1 **MODERATOR HD IVUS Connect: Ashok Seth** Seeing is Believing **President - APSIC CHAIRPERSONS** DISCUSSANTS G Sengottuvelu Vijayakumar S Arun Himanshu Huay Cheem Tan Mohanty (India) (India) Gupta (Singapore) (India) (India) <u>Fazila Tun Nesa Malik</u> Linda Lison Michael Nguyen **Bashir Hanif** (Bangladesh) (Indonesia) (Pakistan) (Australia) THE AGENDA ASHOK SETH 18:30 - 18:35 (5 min) **Opening Remarks GARY S MINTZ** 18:35 - 18:55 (20 min) **IVUS based Decision making** for unusual Left main PCI 18:55 - 19.05 (10 min) Discussion **IVUS Measurements & DUK-WOO PARK** 19.05-19.17 (12 min) (KOREA) Stent Optimization: How to do it? 19.17 - 19.25 (8 min) Discussion 19.25-19.37 (12 min) **IVUS for Left Main Bifurcation: KIRTI PUNAMIYA** (INDIA) **Achieving Best Outcomes** 19.37 - 19.45 (8 min) Discussion 19.45-19.57 (12 min) **IVUS Guided Strategies for AKIKO MAEHARA** (USA) **PCI in Complex Calcified Lesions** 19.57 - 20.05 (8 min) Discussion **PRATHAP KUMAR** 20.05- 20.17 (12 min) **Minimal Contrast PCI:**

20.25 - 20.30 (5min)

20.17 - 20.25 (8 min)

PRATHAP KUMAR (INDIA)

CHAIRPERSONS



K N O W L E D G E P A R T N E R



Minimal Contrast PCI: Next Frontier of Interventions

Discussion Closing Remarks & Discussion